tiistai 6. joulukuuta 2022

Hyvää Itsenäisyyspäivää


Tänään meillä syötiin Burgundin pataa, peruna-porkkanamuusia ja 
uunissa haudutettuja brysselin kaalia.
Aperitiiviksi perinteistä leikattua konjakkia, jota tarjottiin aikanaan marsalkka Mannerheimin 75-vuotispäivän kunniaksi.


Burgundin pata muhi uunissa reilut 3 tuntia

Brysselin kaalit menossa uuniin

Vähän suttusen näköinen, mutta maku korvasi ulkonäön

Sinivalkoista
                                
                             
                                               Todella maukas kastike tuli tähän pataan.

Hyvä ruoka - parempi mieli.

Eulaalia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Siirto toiseen blogiin

 Pitkän pähkäilyn päätteeksi olen tullut siihen tulokseen, että jatkan ruokapostauksia tuolla uuden blogissa, jossa siis asumme ja pidimme s...