Perjantai on pizzan paikka. Itse tehtynä se on kaksin verroin maukkaampaa.
Yleensä teen pizzan rahkapohjaan. Tällä kertaa ei rahkaa jääkaapista löytynyt, joten otettiin käyttöön kermaviili ja loput creme freshistä. Lisäksi taikinaan tuli 3 kananmunaa, ripaus leivinjauhetta ja pari desiä pizzajauhoja. Helppoa kuin heinänteko. Pohjan päälle ripottelin vielä juustoraastetta, sitten uuniin noin 10 minuuttia.
Eiliseltä jäi pikku ripaus tomaattikeittoa, se sai toimia kastikkeena.
Päälle - myös eilisiä - kananpaloja, tomaattia, punasipulia, sinihomejuustoa ja juustoraastetta.
Pinnalle vielä oreganoa ja basilikaa.
Näin taas sai käytettyä kaikki ruuan loput tähän pitsaan.
Taaskaan ei tullut hävikkiä.
Pohjasta tuli vähän pehmeämpi kuin mitä sen olisi tehnyt rahkasta.
Maku oli suunnilleen sama, joten syödyksi se varmaankin tulee.
Eulaalia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti