Maanantai on todellakin sopiva pyttispäivä. Usein viikonlopulta jää jos jonkinlaista rippusta jääkaappiin ja nekös on hyvä pyöräyttää pyttikseen.
Meillä oli lauantailta jäänyt 3 kuoriperunaa ja niistä se idea lähti liikkeelle. Kuin myös salaatinloppu ja siitä nypin ruusukaalit ja salottisipulit pyttikseen. Yksi Kabanossipötkö ja kaksi kananmunaa. Niin ja muutama pieni tomaatti. Siitä syntyi kiva ja täyttävä ruoka.
Ethän jätä ruokaa pannuun pitkäksi aikaa.
Pese pannu - tai laita ainakin likoamaan se joksikin aikaa.
Sitten pannu lähtee puhtaaksi helposti.
Kuivaus pesun jälkeen ja pannu jää odottamaan seuraavaa kuumennusta.
Silloin tällöin kannattaa tehdä myös öljykäsittely pannulle.
Näin saat pannusta pitkäikäisen kaverin.
Eulaalia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti