Pyhäinpäivä on ollut minulle aina vähän semmonen juhlavampi päivä. Onhan se kekripäivä. Satokauden päättäjäispäivä. Siitä se ja ruuan kunnioituksesta varmaankin johtuu, se juhlavuus. Myös pöydän kattaus on yksi osa tätä päivää.
Tänään meillä syötiin metsäistä sienikeittoa, japanilaisittain maustettua kuhaa, perunamuusia ja kaalilisuketta. Jälkiruokana oli riisifrutti. Eli riisipuuro, johon oli sekoitettu kermavaahtoa ja mansikkasosetta.
Vaikka syömme kaksin, haluan silti panostaa juhlapäiviin
Maistuuhan ruokakin paremmalta, jos kattaukseen on panostettu.
Ruoka on muutakin kuin vatsan täytettä. Se on nautinto. Kaikilla aisteilla.
Metsäinen sienikeitto.
Ripaus kuusenkerkkäsiirappia lisäsi metsäisyyttä.
Kuhaa uunissa japanilaisten mausteitten kera
Hyvältä maistui
Jälkiruoka Riisifrutti
Jos haluat reseptejä, niin kommentoi.
Hyvää Pyhäinpäivää!
Eulaalia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti