tiistai 13. joulukuuta 2022

Pikimusta Poro

 Ei aina voi onnistua .Elämä menee vaan niin. Takapakit on hyväksyttävä, ne kasvattaa.

Tein kokeeksi - italialaista joulua ajatellen - pastavuokaa. Tein kaikki valmiiksi, heitin laatikon uuniin ja lähdin lenkille. Siitä tulikin pikkusen pidempi lenkki. Enkä laittanut laatikon päälle mitään folioo tms. Sitten siitä tuli pikkusen kärvähtänyt laatikko. Pikimusta porolaatikko.

Aloitus oli raikas. Paistoin ensin kuvan ainekset voi-öljy-seoksessa.
Lisäsin mausteet ja savustetun poro-rouheen.
Keitin pastan.

Alla siis keitetty pasta, sen päällä cream fresh ja juustoraaste ja tomaattisose, 
sitten kasvis-poro-hässäkkä.
Säästin pastan keitinvettä pari desiä ja lisäsin sen laatikkoon. Muuta lientä ei tarvittukaan.
Kaiken kukkaraksi laitoin juustoraastetta.
Mutta. liika on liikaa. Paistettaessakin. Pikimustaa.
Ruoka oli silti hyvää.
Tosin poron maku jäi vaimeaksi. 
Tätä tehdään joulunakin. Jauhelihasta. Valvonnassa.

Eulaalia



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Siirto toiseen blogiin

 Pitkän pähkäilyn päätteeksi olen tullut siihen tulokseen, että jatkan ruokapostauksia tuolla uuden blogissa, jossa siis asumme ja pidimme s...