lauantai 17. joulukuuta 2022

Riisipuuro

 Meillä on mennyt tämä joulukuu kivasti. Olemme syöneet aika usein jotakin jouluun liittyvää. Eihän sitä aattona kaikkia sortteja jaksa syödä. Tänään vuorossa oli riisipuuro ja mehukeitto.

Mehukeitto itse tehdystä sekamehusta. 
Hyvältä se maistuikin.

Itselläni jouluruuat ovat vaihtuneet moneen kertaan vuosien myötä. Oma makumaailma on muuttunut ja kasvanut niin, ettei niitä vakiolaatikoita jouluna kaipaakaan. Kerran toki pitää laatikoita tms. maistaa joulukuun aikana. Tänäkin aattona olemme vanhimman poikani ja hänen perheensä luona ja sinne kokoontuu myös pikkuveli avokkinsa kanssa. Meillä menee toki kivasti tämä jouluun valmistautuminen. Olemme jakaneet jouluruuat kolmeen osaan. Se helpottaa paljon, kun ruoka ei ole yhden niskoilla.

Olen niin iloinen, kun molemmat poikani osaa laittaa ruokaa.

Granaattiomenan siemeniä voi myös lisätä mehukeittoon.

Joululeipää on tullut tehtyä muutaman satsi.
On saaristolaisleipää ja muuta joulun makuista.


Juu-u voita sen olla pitää. Eikä tarvitse mitään muuta.





Itse tehty leipä on niin hyvää. Se on maukasta ja makua voi itse säätää.
Toki myös kaupan leivät ovat nykyään hyvän makuisia. 
Mutta, rahaa säästyy, kun itse tekee.


Joulupäivänä meille tulee Isännän pojat perheineen syömään.
Siitä kuulemme myöhemmin.

Hyvää Jouluviikkoa!

Eulaalia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Siirto toiseen blogiin

 Pitkän pähkäilyn päätteeksi olen tullut siihen tulokseen, että jatkan ruokapostauksia tuolla uuden blogissa, jossa siis asumme ja pidimme s...