Ainakin edes kerran talvessa pitää blinit pöytään laittaa. Meillä tämä oli tämän talven ensimmäinen kerta, kun laitettiin blinipöytä valmiiksi. Onneksi saimme pari vierasta samaan pöytään. Se vietettiin pitkän kaavan mukaan.
Aluksi keväiset maljat
Niissä oli sitruunalla maustettua Giniä, Limoncelloa ja hedelmänektaria.
Kivan raikas drinkki.
Blinien kanssa oli kalaa eri muodoissa
Pippurimaustettua lohta, Rapu- sekä kylmäsavulohilisukkeet,
pilkottu punasipuli ja kurkkusalaatti sekä Tartar-kastike, joka oli ryyditetty kananmunalla.
Ruokajuomana olut ja valkoviini.
Ruokaryyppynä espanjalainen kuiva anislikööri.
Jälkiruokana riisivanukas vadelmakastikkeen kera.
Se unohtui kuvata.
Kahvit ja unelmatorttu
Illan päätteeksi lämpimät voileivät ja salaatti.
Ensin laitettiin öljy leivälle, sitten pilkottu metwursti, punasipuli, valkosipuli, sinihomejuusto, chilikastike, juustoraaste.
Näihin voi laittaa ihan mitä kaapista löytyy. Suosio on taattu, oli kokoonpano millanen tahansa.
Retroruokaa.
Eulaalia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti