sunnuntai 9. huhtikuuta 2023

Karitsapullat

 Pääsiäispäivään hyvin sopii karitsa. Rekosta tietty hain lähituottajalta karitsan jauhelihan. Meillä oli karitsan jauhelista tehdyt pullat. Tein eilen taikinan valmiiksi. Annoin maustua yön yli jääkaapissa. Tänään paistoin voi-öljyssä.

Katsanpulliin tuli:
500 g karitsan jauhelihaa
5-6 kpl valkosipulin kynsiä pilkottuna
1 dl maustamatonta jugurttia
1 kananmuna 
Suola, pippuri

Paiston loppuvaiheessa lisäsin kasvislientä, pari lusikallista jugurttia sekä mintun lehtiä.
Minttu antoi kivan maun pulliin


Lisukkeena parsaa, purjoa ja kevätsipulia.
Mausteena suola sekä vinigrette.

Peruna-porkkana muusi kruunasi aterian.
Oikein sopiva Pääsiäiseen.
Jösses hyvää!

Eulaalia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Siirto toiseen blogiin

 Pitkän pähkäilyn päätteeksi olen tullut siihen tulokseen, että jatkan ruokapostauksia tuolla uuden blogissa, jossa siis asumme ja pidimme s...