Pääsiäispäivään hyvin sopii karitsa. Rekosta tietty hain lähituottajalta karitsan jauhelihan. Meillä oli karitsan jauhelista tehdyt pullat. Tein eilen taikinan valmiiksi. Annoin maustua yön yli jääkaapissa. Tänään paistoin voi-öljyssä.
Katsanpulliin tuli:
500 g karitsan jauhelihaa
5-6 kpl valkosipulin kynsiä pilkottuna
1 dl maustamatonta jugurttia
1 kananmuna
Suola, pippuri
Paiston loppuvaiheessa lisäsin kasvislientä, pari lusikallista jugurttia sekä mintun lehtiä.
Minttu antoi kivan maun pulliin
Lisukkeena parsaa, purjoa ja kevätsipulia.
Mausteena suola sekä vinigrette.
Peruna-porkkana muusi kruunasi aterian.
Oikein sopiva Pääsiäiseen.
Jösses hyvää!
Eulaalia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti