Pastalaatikko - tai makaroonia nämä kaikki minulle on.
Tähänkin laatikkoon voi lisätä kaikenlaisia kasviksia makua antamaan. Ei siis tarvi käyttää teollisesti valmistettuja kasvisruokia, kun syö tuoreena, jossa on oikeanlaiset vitamiinit ja mineraalit tallella.
Tämäkin ruoka aloitetaan kasviksista.
Pyöräytetään ensin pannulla.
Tutut kasvikset, mutta niistä saa aina hieman erilaista, maustamalla ne eri tavalla.
Tänän laatikkoon on helppo lisätä esim, kypsää kanaa, lihaa tai makkaraa, jota on sattunut jäämään joku rippunen jääkaappiin. Tai papuja. Myös tomaattimurska sopii tähän.
Kasvislientä niin, että kaikki peittyy kunnolla.
Juustoraaste päälle, pitää pinnan muhevana.
Tästä laatikosta riittää moneksi päiväksi.
Näin syödään vähän niin kuin huomaamatta kasviksia, kun ne maustetaan maistuvaksi.
Maukasta sekaruokaa - sopii mulle.
Eulaalia
Syön aika vähän makaronia. Riisinkin olen vaihtanut kauraan, että saan tuettua kotimaisia viljelijöitä. Lisänä se on rikkakin rokassa.
VastaaPoista