sunnuntai 25. syyskuuta 2022

Sunnuntairuokaa

 Ahvenfileet sopii todella hyvin sunnuntairuuaksi. Varsinkin, kun on itse metsästä haetut sienet lisukkeena. Sekä perjantai-iltana kuokitut perunat. Aika tuoretta ruokaa....

Ruokaillessa juttelimme, 
että sienet olivat vielä puoli tuntia sitten metsässä kasvamassa.

Punakuoriset, niin kuin nimitän näitä perunoita, maustoin itse tehdyllä yrttisuolalla ja oliiviöljyllä.
Seinistä otin pannulla ensin kosteudet, sitten voi-öljy ja lisäsin yhden salottisipulin. Annoin hautua kaikessa rauhassa. Lopuksi suola, mustapippuri ja loraus kermaa. Ei kuitenkaan niin paljon, että olisi syntynyt kastike. Vain sen verran, että sienet hautuivat ja saivat hyvää makua.

Yksinkertaiset, aidot maut. 
Voiko ruoka olla sen parempaa ja maukkaampaa?

Eulaalia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Siirto toiseen blogiin

 Pitkän pähkäilyn päätteeksi olen tullut siihen tulokseen, että jatkan ruokapostauksia tuolla uuden blogissa, jossa siis asumme ja pidimme s...