Eilen meillä oli taas vaihteeksi kalapäivä. Tällä kertaa oli taimen fileenä ja valmistin sen uunissa. Päälle tandoorimaustetta ja suolaa sekä paiston loppuvaiheessa loraus kermaa. Simppeliä.
Lisukkeena hasselbackan punajuuret, joissa oli mausteena suola, öljy ja sinihomejuusto.
Lisäksi tein vielä jotain vihreää - purjo, parsakaali ja palsternakka-sörsseli.
Ja koska kalafilettä jäi, saimme siitä vielä toisen aterian.
Tänään, pitkä kävelylenkin jälkeen, olikin kiva, kun sai helposti ja nopeasti ruokaa.
Tein lopusta taimenesta kastikkeen, jossa oli:
voi-öljyseoksessa tandoori maustetta
2 salottisipuli (muukin sipuli käy)
Porkkanaraastetta
Kermaa loraus
Tilkka vettä
puolikas kasvisliemikuutiosta
Lopuksi perattu taimensilppu
Sekoitan lähes aina pastan kastikkeeseen, jotta maku tarttuu myös pastaan.
Eulaalia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti