tiistai 15. marraskuuta 2022

Kanapata ja uunikasvikset

 Kanapataa - tällä kertaa tulikin varsinainen kirjava satama-pata.

Väriä pataan toivat parsa ja punainen paprika.

Uunikasviksissa oli peruna, punasipuli, palsternakka, porkkana.
Mausteena suola, oliiviöljy ja mustapippuri

Lisukkeena kaalisalaatti, jota tein pari päivää sitten

Tämän salaatin nimeen kyllä vannon. 
Aineksia ei ole muuta kuin pinkkiä kaalia ja porkkanaa.
Etikkaliemi kiehautetaan ja purkitetaan. 
Säilyy viikon-pari, jos ei syödä.
Todella kiva lisuke eikä tarvitse joka päivä olla vääntämässä salaattia.

Eulaalia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Siirto toiseen blogiin

 Pitkän pähkäilyn päätteeksi olen tullut siihen tulokseen, että jatkan ruokapostauksia tuolla uuden blogissa, jossa siis asumme ja pidimme s...