torstai 19. tammikuuta 2023

Kalapuikot - Itse tehty

 Itse tehtyjä kalapuikkoja ei voita mikään! 

Teen yleensä ne kuhafileistä. Niistä kun pitää ottaa ruodot muutenkin pois, eli tehdä kolmio-viilto.

Siitä ne on helppo leikata lisää ensin puoliksi pituussuuntaan ja sitten puoliksi poikittain. Leivitetään ruisjauhoissa, joihin on lisätty suola.  Sitten pannulle. Voissa paistetaan.


Juuresmuusi ja tartar-kastike. 
Kastikkeen teen joko kermaviilistä tai cream freshistä. 
Mitä milloinkin sattuu olemaan.
Siitä syntyy hyvä ja ravitseva ruoka.

Syökää hyvin!

Eulaalia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Siirto toiseen blogiin

 Pitkän pähkäilyn päätteeksi olen tullut siihen tulokseen, että jatkan ruokapostauksia tuolla uuden blogissa, jossa siis asumme ja pidimme s...